Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz

Telefon: 75 63 12 92

Fra start til slut

​LaurBo Træhuse A/S står for høj kvalitet og god rådgivning gennem hele byggeprocessen.

1. Inspiration

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du besøger vores udstillingshus og får inspiration samt får en uforpligtende snak med os.

2. Det første møde

Når du har en idé om, hvordan dit nye fritidshus skal se ud, er det tid til at møde enten Randi eller Bo, som begge har stor erfaring indenfor byggeri af fritidshuse. Ved mødet laves en råskitse som indeholder de ideer og ønsker som du har til dit nye fritidshus.

3. Tegning og tilbud.

Bo tegner nu en plantegning samt facader baseret på det første møde samt de ønsker og ændringer, som blev skrevet ned ved mødet. Der udregnes samtidig et tilbud med en fast pris. Det sikre dig mod ekstra regninger og overraskelser. Vores faste pris indeholder mange punkter, som typisk kommer som ekstraregninger, som f.eks. entrepriseforsikring, land-inspektør, bygge- strøm og vand, kloak m.m.

4. Justeringer og kontrakt

Når du har kigget vores tilbud og tegninger igennem, er der mulighed for at komme med yderligere ønsker og justeringer. Når disse er på plads, er det tid til at tale om leveringstids-punkt samt underskrive en byggekontrakt.

5. Byggetilladelse

Når kontrakten er underskrevet, går LaurBo i gang med at indhente en bygge tilladelse. Dette kan tage tid, så i denne periode er det en god ide, at fast lægge gulve, inventar m.m.

6. Selve byggefase:

Se information under fanen ”Byggeproces”

7. Husets aflevering

Når huset er færdigt, holdes der en afleveringsforretning mellem bygherre og LaurBo Træhuse. Hvis der konstateres fejl eller mangler ved dette møde, noteres disse i en af-leveringsprotokol. Vi anbefaler at mødes afholdes efter at du har haft mulighed for at kigge huset godt igennem.

8. Servicebesøg

Hvis der er fundet fejl eller mangler ved afleveringsforretningen, bliver disse udbedret hurtigst muligt af Bo.

Nyt udstillingshus:

​​Vi er nu i gang med vores nye udstillingshus på Horntoftevej 12, Blåvand.

Dette LaurBo fritidshus er det første i vores nye serie

Kig forbi.

Adresseoplysninger

Laurbo Træhuse A/S​

Clemens 12,

8740 Brædstrup

Denmark

Kontaktoplysninger

Telefon:40 20 25 53

E-mail: mail@laurbo.dk

CVR: 28116144

Laurbo Træhuse A/S
Clemens 12
8740 Brædstrup


Telefon: 75 63 12 92
CVR: 28116144
mail@laurbo.dk