Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz

Telefon: 75 63 12 92

​​Fritidshus / træhus

​Vælg et fritidshus fra LaurBo og få et hus, der er gennemtænkt og fuldt af solide håndværksmæssige løsninger. Det er vores mål at levere fritidshuse, der opfylder dine drømme, ønsker og behov. Når man opfører et fritidshus, er det afgørende at tage hensyn til grunden - derfor tager vi med dig ud til grunden for at yde den bedste rådgivning om placeringen af dit fritidshus samt hvilken type, du skal vælge.

Brug undermenuen for at læse mere om de forskellige typer af fritidshuse. Se f.eks. vores type 96 fritidshus med overdækket terrasse og redskabsrum eller vores fritidshus type 101, som har 6 sovepladser, overdækket terrasse og redskabsrum.

Husk også at kigge forbi vores galleri med fritidshuse indvendigt, fritidshuse udvendigt eller vores specialhuse.

Få et fritidshus, der matcher jeres behov

Et fritidshus fra LaurBo kan udføres som en standardløsning eller en individuel løsning, tilpasset netop din familie. Du kan altså få et fritidshus, der opfylder alle jeres ønsker og behov. Alle standard fritidshuse kommer med mahognivinduer og -døre samt hårde hvidevarer i stål. Vælger du en individuel løsning til dit fritidshus, kan du naturligvis selv bestemme materialer, helt ned til den mindste detalje.  

Et tæt samarbejde om dit fritidshus

Når du vælger et fritidshus fra LaurBo, indgår du samtidig i et tæt samarbejde med os. Vi har få, men meget erfarne ansatte, og det er en del af vores filosofi for at sikre, at du har kontakt til den samme person igennem hele byggeprocessen. Dermed mindsker vi risikoen for, at der opstår misforståelser og fejltagelser under opførelsen af dit fritidshus.

Vi glæder os til indgå et godt og inspirerende samarbejde om opførelsen af dit fritidshus!  

Nyt udstillingshus:

​​Vi er nu i gang med vores nye udstillingshus på Horntoftevej 12, Blåvand.

Dette LaurBo fritidshus er det første i vores nye serie

Kig forbi.

Adresseoplysninger

Laurbo Træhuse A/S​

Clemens 12,

8740 Brædstrup

Denmark

Kontaktoplysninger

Telefon:40 20 25 53

E-mail: mail@laurbo.dk

CVR: 28116144

Laurbo Træhuse A/S
Clemens 12
8740 Brædstrup


Telefon: 75 63 12 92
CVR: 28116144
mail@laurbo.dk