Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz

Telefon: 75 63 12 92

​​Om LaurBo Træhuse A/S - Vi er specialister i fritidshuse

​Et LaurBo Træhus er et kvalitetshus, der bygger på gennemtænkte og solide håndværksmæssige løsninger, og vi håber med denne hjemmeside, at kunne give Dem inspiration til Deres nye fritidshus og give Dem lyst til at se nærmere på vores forskellige fritidshuse.

Filosofien bag LaurBo Træhuse A/S er klar, nemlig at opføre fritidshuse, der til fulde tilfredsstiller kundernes forventninger, ønsker og behov. Det vil med andre ord sige, at vi satser alt, for at vores kunder får et godt fritidshus.

Vi tager i høj grad hensyn til netop den grund De skal bygge på, og tager derfor altid sammen med Dem ud på grunden for at få en snak om placering af hus og hvilken type hus De drømmer om.

Fleksibilitet og håndværksmæssig høj kvalitet er firmaet nøgleord, og derfor udfører vi såvel standard som individuelle løsninger.

Alle vores huse bliver som standard bygget med mahogni vinduer og døre samt hårde hvidevarer i stål, da vi lægger stor vægt på gode kvalitetsløsninger.

Udgangspunktet for vores huse er hygge og atmosfære, derfor bygger vi ofte med åbent køkken, der sammen med spiseplads og stue skaber en fin helhed og en hyggelig atmosfære

​Bo Laursen - bygningskonstruktør og tømrer og Randi Nissen - bygningsingeniør er firmaets eneste ansatte.

Dette betyder at De gennem hele processen har kontakt til den samme person, og herved mindskes risikoen for misforståelser og fejltagelse i forbindelse med udfærdigelsen af Deres drømmehus.

Bo Laursen, som gennem de sidste 18 år har arbejdet med træhuse, står for den tekniske del, herunder konstruktionsmæssige løsninger, opførelse af husene samt tilsyn.

Randi Nissen, som ligeledes har arbejdet en årrække indenfor træhus branchen, står for salg og markedsføring samt de statiske beregninger.

LaurBo Træhuse A/S ser frem til et godt og inspirerende samarbejde, om opførelsen af Deres drømmehus

Nyt udstillingshus:

​​Vi er nu i gang med vores nye udstillingshus på Horntoftevej 12, Blåvand.

Dette LaurBo fritidshus er det første i vores nye serie

Kig forbi.

Adresseoplysninger

Laurbo Træhuse A/S​

Clemens 12,

8740 Brædstrup

Denmark

Kontaktoplysninger

Telefon:40 20 25 53

E-mail: mail@laurbo.dk

CVR: 28116144

Laurbo Træhuse A/S
Clemens 12
8740 Brædstrup


Telefon: 75 63 12 92
CVR: 28116144
mail@laurbo.dk