Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz

Telefon: 75 63 12 92

Specialbygget fritidshus på Tuse Næs i Nordsjælland

Bente Brix og Svend Christensen, Holbæk

Er nybagte ejere af et special-bygget LaurBo fritidshus på Tuse Næs i Nordsjælland

Vi kiggede på flere muligheder, da vi skulle bygge sommerhus. LaurBo fandt vi på nettet, og da var firmaet netop færdigt med at bygge et af sine standardhuse på Sjællands Odde. Det tog vi op for at kigge på og blev inviteret indenfor. Og vi syntes om, hvad vi så og kunne høre på ejerne, at de havde været rigtig glade for samarbejdet med firmaet.

Netop den gode kommunikation med Bo viste sig at være prikken over i’et, da vi endte med at vælge LaurBo. To andre gode grunde var en konkurrencedygtig pris og så den flotte finish på et rigtigt håndværkerhus.

Vi kom med vore egne ideer og vore egne skitser, og Bo tegnede huset færdigt, helt i overensstemmelse med vore ønsker. Mens byggeriet var i gang, besøgte vi jævnligt byggepladsen – vi bor kun 12 km derfra – og vi oplevede hver gang imødekommende håndværkere og var under hele processen overbevist om, at der var styr på tingene.

Og det er altafgørende for en god byggeproces, at der er tillid mellem leverandør og kunde. Ellers risikerer man som bygherre søvnløse nætter. Men vi sov godt om natten, for alle aftaler blev overholdt, alle problemer – og de var små – blev løst hurtigt og effektivt, og resultatet lever fuldt ud op til vore forventninger, fortæller Svend Christensen.

Vil I have jeres eget træhus? Så kontakt os på telefon: 75 63 12 92

Nyt udstillingshus:

​​Vi er nu i gang med vores nye udstillingshus på Horntoftevej 12, Blåvand.

Dette LaurBo fritidshus er det første i vores nye serie

Kig forbi.

Adresseoplysninger

Laurbo Træhuse A/S​

Clemens 12,

8740 Brædstrup

Denmark

Kontaktoplysninger

Telefon:40 20 25 53

E-mail: mail@laurbo.dk

CVR: 28116144

Laurbo Træhuse A/S
Clemens 12
8740 Brædstrup


Telefon: 75 63 12 92
CVR: 28116144
mail@laurbo.dk